Om Nilfisk | Nilfisk

VÅR HISTORIE

Nilfisk ble grunnlagt i Danmark av P. A. Fisker og H. M. Nielsen, opprinnelig under navnet Fisker & Nielsen. Navnet ble senere endret til "Nilfisk", en kombinasjon av begge grunnleggernes navn.

Nilfisk ble grunnlagt med en visjon om å produsere produkter av høyeste kvalitet. I over 100 år har vi tilpasset oss endrede behov hos kunder over hele verden med innovative løsninger.

I dag har Nilfisk et omfattende utvalg av førsteklasses rengjøringsprodukter for privatmarkedet, deriblant høytrykksvaskere, våt- og tørrstøvsugere og støvsugere, samt profesjonelt rengjøringsutstyr.

NILFISKS MERKELØFTE
Cleaning Made Simple

Clever Cleaning

Intuitive og effektive produkter utviklet på bakgrunn av en forbrukersentrert tankegang.

REN DESIGN

Produktene ser like enkle og smarte ut som de er.

PRODUKTER AV HØY KVALITET

Slitesterke med følelse, lyd og utseende i premiumklassen.

Bedriftens milepæler

Teknologiens potensiale gjennom historien

Som vår tidslinje viser, har vi vært opptatt av å bringe innovative rengjøringsløsninger til markedet og få virksomheten vår til å vokse og lede an i bransjen helt siden 1906.

1906

FRA DA TIL NÅ

VAREMERKER MED TILLIT TIL NILFISK

Nilfisk har støttet en rekke viktige varemerker gjennom årenes løp. Siden 1969 har Nilfisk levert rengjøringsutstyr til NASA for å fjerne skadelig støv fra romfergene deres.

Nasa cleaning rocket in 1970 with high pressure washer

SE VÅR NYESTE TV-REKLAME

NILFISK PÅ TV

"Vi presenterer en helt ny standard for høytrykksvaskere." I vår nyeste TV-reklame viser vi frem vår nye Core-serie med høytrykksvaskere for privatmarkedet.

NILFISKS HISTORIE

REKLAMEPLAKATER

Ta en titt på våre mest ikoniske reklameplakater de siste 100 årene. Tidene har virkelig forandret seg.