Nilfisk Albania | Nilfisk

MIRË SE VINI NË NILFISK

ALBANIA

PRODUKTET VENDASE & SUPORTI

PAJISJE PROFESIONALE PASTRIMI

Nilfisk ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh profesionale me ofertat më të mira në treg për të mbështetur objektivat tuaja të pastrimit. Me një portofol të gjerë që përfshin kujdesin e dyshemesë, fshesat me korent, makinat larëse me presion të lartë dhe pajisjet inovative robotike, ne mund t'ju ndihmojmë të siguroheni që keni mjetet e duhura për çdo detyrë ose qëllim. Dhe me shërbimin lokal të mbështetur nga një rrjet global ekspertësh, mund të gjeni çdo zgjidhje për një performancë optimale nga fillimi deri në fund, gjatë gjithë ciklit funksional të produkteve. Eksploroni më poshtë katalogët tanë të produkteve dhe kontaktoni përfaqësuesin tuaj lokal të Nilfisk për më shumë informacion.

Shkarkoni Katalogët

Merrni një përmbledhje të ofertave të shërbimit të Nilfisk dhe mësoni se si ne optimizojmë performancën e pajisjeve për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të biznesit në një kohë më të shkurtër dhe me një kosto më të ulët.

Search for product manuals


You can find product manuals and factsheets on the products' own pages. Use the search below to find your product.

REZERVO NJË TAKIM OSE DEMONSTRIM

Na lejoni t'ju ndihmojmë në arritjen e objektivave të biznesit tuaj. Na kontaktoni për të diskutuar si mund t'ju shërbejmë nevojave tuaja në pastrim.

ELECTROMAGIC Shpk
Rr. "7 Nëntori", Kashar, Tiranë 1052
Tel: (+355) 69 209 2571
Email: info@electromagic.al
Website: www.electromagic.al