Tietosuojakäytäntö | Nilfiskin viralliset verkkosivut

Tietosuojakäytäntö

Valitse oikea toimiala
Nilfisk ammattituotteet
Nilfisk kuluttajatuotteet

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Yksityisyytesi – Henkilötietojesi ja yksityisyytesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Olemme sitoutuneet kunnioittamaan ja suojaamaan henkilötietojasi. Tässä tietosuojakäytännössä kuvaillaan henkilötietojen keräämistä, käyttöä, tallentamista ja jakamista koskevia käytäntöjä. Rekisterinpitäjä on Nilfisk A/S, ja termillä "verkkosivustot" viitataan osoitteeseen www.nilfisk.com sekä muihin Nilfisk-konsernin verkkosivustoihin. Tietosuojakäytännössämme kerrotaan myös oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.


OIKEUTESI HENKILÖNÄ, JONKA HENKILÖTIETOJA SÄILYTÄMME

Sinulla on milloin tahansa oikeus:

  • Tarkastella tietojasi – sinulla on oikeus pyytää kopiota tiedoistasi.
  • Tietojen oikaisu – sinulla on oikeus korjata hallussamme olevat sinua koskevat tiedot, jotka ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  • Poistaa tietosi – joissakin tapauksissa voit pyytää sinua koskevien tietojen poistamista tietokannoistamme. Jos meillä on lakisääteinen velvoite säilyttää tiedot tai jos niiden poistaminen on mahdotonta tai suhteettoman vaikeaa, emme poista niitä, vaan säilytämme niitä vain niin kauan, kuin niitä tarvitaan ja tietojärjestelmiemme aikarajat sallivat.
  • Rajoittaa tietojesi käsittelyä – sinulla on tietyin ehdoin oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä.
  • Tietojen siirrettävyys – sinulla on oikeus siirtää hallussamme olevat tiedot toiseen organisaatioon.
  • Tietojen vastustaminen – sinulla on oikeus vastustaa tietojesi tietyntyyppistä käsittelyä, esimerkiksi suoramarkkinointia varten.
  • Automaattisen käsittelyn vastustaminen, tietojen profilointi mukaan lukien – sinulla on myös oikeus kieltää tietokoneen tekemät suoraan sinua koskevat päätökset (ei sisällä ikäsi tai sukupuolesi mukaista yleistä markkinointia).
  • Tuomioistuinkäsittely – jos hylkäämme pyyntösi käyttöoikeuksien nojalla, kerromme sinulle syyn päätökseemme. Sinulla on oikeus tehdä valitus.

Emme ole vastuussa verkkosivustoista, jotka eivät ole meidän omistamiamme tai hallitsemiamme, esim. sosiaalisen median alustat/palvelut. Kehotamme tutustumaan kyseisten verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin, sillä myös ne voivat kerätä, tallentaa, käyttää ja jakaa henkilötietojasi.


TIETOJEN KERÄYSTÄ KOSKEVAT SÄÄNNÖT

Kunnioitamme ja arvostamme yksityisyyttäsi ja pyydämme sinulta vain tietoja, joita tarvitsemme voidaksemme tarjota sinulle hyvän asiakaskokemuksen. Aina asiakkaiden tietoja kerätessämme varmistamme, että:

  • Pyydämme lupaa tietojen keräämiseen
  • Käytämme tietoja vain sovitusta syystä ja niin kauan kuin niitä tarvitaan
  • Noudatamme vähintään paikallisia tietosuojalakeja maassa, jossa tarjoamme palveluja verkkosivustomme tai sovellustemme kautta
  • Säilytämme tiedot, jotka meidän on lain mukaan tallennettava
  • Kerromme, miksi tarvitsemme tietoja ja miten käytämme niitä
  • Tarkistamme ja päivitämme tietosuojaa säännöllisesti
  • Emme jaa tietoja kenenkään kanssa, jos emme ole saaneet sinulta lupaa siihen tai jos meillä ei ole siihen lakisääteistä tai oikeutettua syytä.


KERÄÄMÄMME TIEDOT

Keräämme henkilötietojasi ja anonymisoituja tietoja sinusta, kun vierailet Nilfisk.com-verkkosivustolla tai käytät jotakin sovellustamme. Saamme tietoja myös kolmansilta osapuolilta, kun vierailet sosiaalisen median sivuillamme tai kanavissamme (esim. LinkedIn, Facebook, Twitter, Youtube, Instagram jne.).

Voimme kerätä seuraavia tietoja:

  • Rekisteröintitiedot, joita käytämme tilin luomiseen (esim. nimi, maa, sukupuoli, syntymäaika, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana).
  • Maksu- tai tapahtumatiedot, joita käytämme, kun ostat tuotteita tai käytät verkkopalveluja (esim. postiosoite, puhelinnumero tai luottokortin numero).
  • Sijaintitiedot tai IP-osoitteesi, joiden avulla voimme tarjota paikallista verkkosisältöä sijaintisi perusteella.
  • Tiedot, jotka olet jakanut foorumeillamme tai sovellustemme kautta
  • Tiedot, jotka olet lähettänyt yksilölle tai ryhmälle viesti-, chat- tai postituspalvelujemme avulla
  • Tiedot, jotka annat, kun käytät verkkokanaviamme tai kolmannen osapuolen kanavia tai jos yhdistät Nilfisk-tilisi kolmannen osapuolen alustaan.


MIKSI MEIDÄN ON KÄSITELTÄVÄ HENKILÖTIETOJA

Henkilötietojen käsittely tarkoittaa sitä, miten keräämme, säilytämme, käytämme, jaamme ja poistamme asiakkailtamme ja verkkosivustomme käyttäjiltä saamiamme tietoja. Kun jaat henkilötietojasi kanssamme, käsittelemme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meidän on käsiteltävä henkilötietoja, jotta:

  • Voimme tarjota parhaan verkkokokemuksen kaikilla alustoillamme
  • Voimme räätälöidä viestinnän tarpeidesi ja toiveidesi mukaan
  • Voimme pyytää palautetta palveluistamme kyselyiden ja haastattelututkimusten avulla
  • Voimme antaa oleellisia markkinointitietoja tuotteistamme
  • Voimme lähettää meiltä pyydettyjä tietoja tai vastata asiakkaiden kysymyksiin
  • Voit ostaa tuotteita verkkokaupastamme
  • Voit käyttää Nilfiskin luomia verkossa ja ilman verkkoyhteyttä käytettäviä palveluita
  • Voit rekisteröityä mihin tahansa tiliin/palveluun
  • Voit jakaa tietoja foorumeillamme/alustoillamme

Kun käyt verkkokanavillamme tai käytät kolmannen osapuolen sivustoja tai alustoja, käytämme henkilötietojesi käsittelyyn erilaisia teknologioita, kuten evästeitä, Flash-evästeitä ja pikseleitä.

Evästekäytännössämme on lisätietoja siitä, miten voit poistaa laitteeseesi tallennetut evästeet ja miten voit estää niiden asettamisen jatkossa. Huomaa, että jos estät evästeiden käytön laitteellasi, jotkin sivuston palvelut ja toiminnot eivät enää toimi.


KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Yleisesti ottaen säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai niin kauan kuin se on tarpeen palvelun tarjoamiseksi. Jos haluat peruuttaa tilisi tai pyydät meitä poistamaan tietosi, säilytämme vain tiedot, joita tarvitsemme lakisääteisistä syistä, riitojen ratkaisemiseksi tai sopimustemme täytäntöönpanemiseksi.

Huomaa:

  • Säilytämme henkilötietojasi (sähköposti, puhelin, nimi jne.) Niin kauan kuin olemme yhteydessä sinuun tuotteistamme ja palveluistamme tai kunnes opastat meitä poistamaan tietosi tai jos kanssasi on oikeudellinen kiista, jonka jälkeen tiedot poistetaan - tai nimettömiksi.
  • Jos haluat käyttää sinua koskevia tietoja, napsauta tätä ja täytä lomake, jotta voimme tunnistaa sinut ja löytää tietosi. Jos sinulla on virheitä tiedoissa, kerro meille, niin me korjaamme ne.
  • Jos haluat pyytää tietojen poistamista järjestelmästämme, napsauta tätä.

Napsauttamalla tätä voit lukea Nilfiskin tietosuojailmoituksen liikekumppaneilleen.


EVÄSTEKÄYTÄNTÖMME

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka selain tallentaa tietokoneeseesi tai laitteeseesi. Itse eväste ei sisällä tai kerää tietoja. Kun palvelin lukee sen verkkoselaimen kautta, se voi kuitenkin auttaa verkkosivustoa tarjoamaan käyttäjäystävällisempää palvelua – esimerkiksi lukemalla evästeeseen tallennetut kirjautumistiedot ja verkkosivuston asetukset.

Kuten useimmat verkkosivustot, myös verkkokanavamme/sovelluksemme keräävät joitakin tietoja (esim. IP-osoitteet, selaimet, Internet-palveluntarjoajat, selaushistoria, käyttöjärjestelmät, päivämääräleimat, aikaleimat ja clickstream-tiedot). Näitä tietoja ei yhdistetä muihin sinua koskeviin tietoihin, joita keräämme, ellet ole antanut siihen suostumustasi.

Sekä me että kolmannen osapuolen seurantapalvelukumppanimme käytämme selaimen tallennustilaa, sovellusten tallennustilaa, evästeitä, pikseleitä, komentosarjoja ja tunnisteita trendien analysointiin, sivuston hallintaan, käyttäjien liikkuvuuden seurantaan ja käyttäjäkuntamme demografisten tietojen keräämiseen. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme.


TIETOJEN SIIRTO, SÄILYTYS JA KÄSITTELY

Koska olemme maailmanlaajuinen yritys, saatamme siirtää henkilötietojasi Nilfisk-konsernin yksittäisille tytäryhtiöille tai kolmansille osapuolille eri puolilla maailmaa tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Kun siirrämme, säilytämme tai käsittelemme henkilötietojasi tai muut yritykset suorittavat kyseisiä palveluita puolestamme, pyrimme suojaamaan henkilötietojesi yksityisyyden kohtuullisin toimin.


PAIKALLISET LAKISÄÄTEISET VAATIMUKSET

Globaalina organisaationa haluamme varmistaa, että noudatamme vähintään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) asettamia tietosuoja- ja turvallisuusstandardeja. Tätä sovelletaan kaikkialla maailmassa, missä keräämme, tallennamme, käytämme ja/tai jaamme henkilötietojasi. Jos paikalliset lakisääteiset vaatimukset ylittävät GDPR:n asettamat vaatimukset, muutamme käytäntöämme varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään ja säilytetään turvallisesti kaikkialla maailmassa.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme tai siitä, miten Nilfisk käyttää henkilötietojasi, tai haluat saada tietoja hallussamme olevista henkilötiedoistasi.