Logistics | Nilfiskin viralliset verkkosivut
Logistics LP For HPW Image 3295 1920X780px FI FI PROOF2

Täytä lomake, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Spinner

Puhdistuskoneiden ammattiedut

Miten Nilfiskin puhdistuskoneet helpottavat pesutöitäsi?

Autamme pitämään kuljetuskalustosi ja koneesi vaatimustenmukaisuusstandardien mukaisena.  Painepesureitamme on saatavilla kiinteinä ja siirrettävinä kuuman tai kylmän veden sovelluksiin. Ne pystyvät puhdistamaan suurimmat ajoneuvosi nopeasti ja tehokkaasti pidentäen niiden käyttöikää ja turvaten samalla toimintasi ja maineesi. 

Tämän lisäksi Nilfiskin suuret lakaisukoneet ovat markkinoiden innovatiivisimpia ulkokäyttöön tarkoitettuja puhdistukoneita, jotka pystyvät siistimään pysäköintialueet, varastorakennusten tontit ja tehdasalueet erinomaisin lopputuloksin ja paljon nopeammin kuin perinteiset lakaisukoneet. 

Puhdistuskoneet


Kun pelkkä puutarhaletku ei riitä - miten peset motocross pyöräsi painepesurilla

Nilfiskin MH 3C tekee puhdistamisesta vaivatonta ja pitää pyöräsi kunnossa. Katso pesuvinkit ja säästä aikaa hauskemmille puuhille.

Olemme täällä ratkaisemassa pesuhaasteesi

HEI, TARVITSEKO LISÄTIETOJA PUHDISTUSKONEISTA?

Jos harkitset uuden puhdistuskoneen hankintaa tai haluat vain hieman lisätietoja, niin ota yhteyttä Nilfiskin edustajaan. Voimme yhdessä kartoittaa sinulle parasta ratkaisua tai ohjata sinut asiantuntevien jälleenmyyjiemme puoleen.

LATAA ESITE

Lataa esite ja lue lisää kuumavesipesun käyttökohteista. Tutustu myös mitkä viisi puhdistamisen avaintekijää optimoivat hygienisen puhdistamisen!

Brochure HWP

Nilfisk - Ammattipainpesureiden huolto

Pidennä koneesi käyttöikää ja paranna pesutuloksia

Tiesitkö, että säännöllisen kunnossapidon kustannukset ovat erittäin edulliset, varsinkin kun verrataan suuriin konehäiriöihin, jolloin painepesuria ei voi käyttää ollenkaan?

Säännöllisen huollon tarkoitus on varmistaa, että painepesuri toimii aina 100%:sti ja tuo lisää käyttövuosia. Ota yhteyttä Nilfisk-huoltoomme saadaksesi lisätietoja.