Vaarallinen pöly | Nilfisk
Black

Hienojakoisin pöly voi osoittautua pahimmaksi uhaksi

Hienojakoisin
pöly voi osoittautua
pahimmaksi
uhaksi

Hienojakoisin pöly voi
osoittautua pahimmaksi uhaksi

Mutta mikään uhka ei ole liian pieni Nilfiskin pölynimureille

Mutta mikään uhka ei ole liian pieni Nilfiskin pölynimureille

Icon New

Täytä lomake, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Spinner

Vedä syvään henkeä.
Nilfisk tekee siitä turvallista.

Mitä on vaarallinen pöly? Pölyä syntyy useissa eri prosesseissa. Tuotantoprosessit, mekaaniset prosessit ja kemialliset reaktiot voivat tuottaa pölyä, joka leviää helposti työympäristössä. Jos pölyä pääsee karkaamaan työtilaan ja se joutuu hengityselimiin, niin seuraukset voivat olla lievästä epämukavuudesta jopa hengenvaarallisiin sairaustiloihin. Mahdollinen terveyshaitta tai vaara riippuu pölyn laadusta.


Pölyluokat voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan. Pölyt ja niiden hallintaan sertifioidut imurit jaetaan luokkiin L, M ja H. Nilfiskin laajasta imurivalikoimasta löytyy imurimalleja jokaiseen pölyluokkaan.

VAARALLINEN PÖLY

Suojaa sitä, millä on väliä

Keuhkot ovat yhtä haavoittuvaiset kuin muutkin ruumiin osat, mutta niiden suojaamiseen liittyy ainutlaatuisia haasteita. Näennäisen vaarattomat aineet tai prosessit saattavat tuottaa kaikkein vaarallisimpia pölyhiukkasia, ja niitä voi olla vaikea hallita niiden äärimmäisen pienen koon takia. Kun käytössä on oikea pölyn talteenotto- ja suodatusjärjestelmä, se suojaa käyttäjien sekä tilojen tulevien käyttäjien terveyttä.

Ylivertaista suojausta varten rakennetut Nilfiskin pölynimurit suunniteltiin antamaan työntekijöille mielenrauha ja paras mahdollinen työturvallisuus.

INFINICLEAN

Keskity työhön. InfiniClean huolehtii laitteistasi.

Nilfisk InfiniClean on tehokas ja jatkuvasti toimiva täysautomaattinen suodattimen puhdistusjärjestelmä. Järjestelmä käynnistyy, kun kytket virran imuriin! Suodatin puhdistetaan automaattisesti 20 sekunnin välein, kun imuria käytetään, joten voit keskittyä kulloiseenkin tehtävään tuloksista murehtimatta.

Tunne pölysi
Hanki vaarallisen pölyn opas

Lue lisää vaarallisesta pölystä maksuttomasta oppaastamme

Voit ladata sen antamalla yhteystietosi alla oleviin kenttiin.

Spinner
Ketkä ovat alttiina?
Jos aineesta voi vapautua H-luokan pölyä, ainetta käsittelevät henkilöt on suojattava.
Dust Tool Icons Image V2

Huikeat tehot, minimaaliset kokonaiskustannukset

Valitse jokin kolmesta huipputehokkaasta vaihtoehdosta: kompakti ATTIX 33/44 -sarja, suuren kapasiteetin ATTIX 965 tai erityisen voimakas VHS120. Kaikki mallit ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä, niissä on innovatiiviset ja tehokkaat suodatusjärjestelmät ja ne on hyväksytty kaikkiin H-luokan pölyä tuottaviin tehtäviin.

Nilfisk ATTIX -sarja

Parempaa talteenottoa ja tehokasta turvallisuutta

Nilfiskin ATTIX-mallisto hyödyntää ensiluokkaista imutekniikkaa ja se käyttää huippuluokan suodattimia, jotka soveltuvat kaikkiin kolmeen pölyluokkaan. Tuotteet suunniteltiin pitämään ilma puhtaana ja työntekijät turvassa.

ATTIX
Tutustu mallistoomme
Attix 33

ATTIX 33/44

Tehoa ja suorituskykyä toimivaksi todistetussa rakenteessa

Valitse pölynimuriksi kumpi tahansa kahdesta mallistostamme: kompakti ATTIX 33 -sarja tai suuren kapasiteetin ATTIX 44. Molemmat ovat helppokäyttöisiä, niissä on innovatiiviset ja tehokkaat suodatusjärjestelmät, ne on rakennettu kestämään pitkään ja niillä on sertifiointi kaikkiin pölyyn liittyviin tehtäviin.

ATTIX
Tutustu mallistoomme
ATTIX 44 2H IC Full

ATTIX 965

Joustava tehopakkaus antamaan luotettavaa suojaa

Kaksimoottorinen ATTIX 965 sopii ihanteellisesti käyttökohteisiin, joissa vaaditaan erityisen voimakasta toimintakykyä, jotta tiloissa on turvallista olla.

ATTIX
Tutustu mallistoomme
ATTIX 965 0HM

VHS120

Tehokkain ja kompaktein imurimme – soveltuu nyt vaaralliselle pölylle

Ihanteellinen yksivaiheratkaisu käyttökohteisiin, joissa tarvitaan hyvää suorituskykyä ja kompakteja mittoja. VHS120 selviytyy nopeasti vaikeimmastakin pölystä.

VHS120
Tutustu mallistoomme
VHS120 (7)