Υπηρεσίες Nilfisk | Nilfisk

Ζήστε την μοναδική εμπειρία τεχνικής υποστήριξης!

Υπηρεσία Nilfisk

Ζητήστε επίσκεψη τεχνικού

Τηλ: +30 210 911 9600

Προκειμένου να επεξεργαστεί το αίτημά σας, η Nilfisk ενδέχεται να χρειαστεί να κοινοποιήσει τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες του παγκόσμιου Ομίλου Nilfisk. Υποβάλλοντας το αίτημά σας παρακάτω, δίνετε τη συγκατάθεσή σας ώστε η Nilfisk A/S και οι σχετικές διεθνείς θυγατρικές της να μπορούν να κοινοποιούν και να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για την εξέταση του ερωτήματός σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής των δεδομένων σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), εάν είναι απαραίτητο.

Ονοματεπώνυμο
Υπεύθυνος για την συντήρηση
Τύπος μηχανήματος
Τύπος μηχανήματος
Spinner

Εξασφαλίστε την καλύτερη απόδοση του μηχανήματος σας με τις λύσεις της Nilfisk

Οι λύσεις service της Nilfisk σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι ο εξοπλισμός καθαρισμού που διαθέτετε είναι έτοιμος να λειτουργήσει όποτε τον χρειάζεστε, με μέγιστη απόδοση.

Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών μας, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος σας.

1 IMG 7006

Μακροπρόθεσμα οφέλη

Η τακτική συντήρηση του μηχανήματος σας, σημαίνει τη διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης του σε όλο τον κύκλο ζωής. Η σύμβαση σέρβις μεγιστοποιεί και προστατεύει την αξία της επένδυσής σας, ενώ παράλληλα διατηρεί το κόστος χαμηλό – αυξάνοντας το ROI σας.

 • Βελτιστοποιήστε τον χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος σας με προληπτική συντήρηση, έγκαιρες επισκευές και αποτελεσματική αποκατάσταση.
 • Προστατεύστε την αξία του εξοπλισμού σας με σέρβις και ανταλλακτικά πιστοποιημένα από τη Nilfisk
 • Διατηρήστε χαμηλό και προβλέψιμο κόστος συντήρησης και παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας

Ζητήστε τεχνική υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας όταν μας χρειάζεστε

Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε.

 • Βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς, πιστοποιημένο τεχνικό της Nilfisk.
 • Ενημερωθείτε πότε ο τεχνικός μας θα φτάσει στο χώρο σας
 • Λάβετε άμεσες συμβουλές και υποστήριξη

Οι λύσεις μας

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία τεχνικής υποστήριξης

Η Nilfisk διαθέτει τέσσερις διαφορετικά προγράμματα τεχνικής υποστήριξης κατάλληλα για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει το πλεονέκτημα της συνεργασίας μας με τεχνικούς πιστοποιημένους από την Nilfisk και την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών από τις αποθήκες μας, βοηθώντας σας να ελέγχετε το κόστος συντήρησης, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η απόδοση του μηχανήματος σας.
Με τη βοήθεια ενός εκπροσώπου μας, μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε ποιο πρόγραμμα της Nilfisk ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Οι τεχνικοί μας

Οι έμπιστοι συνεργάτες σας

Ως εκπρόσωποι μιας εταιρείας που ηγείται στον κλάδο, με δεκαετίες εμπειρίας, οι τεχνικοί της Nilfisk διαθέτουν τις γνώσεις και τα εργαλεία για να διατηρούν την υψηλή απόδοση σε όλο τον κύκλο ζωής του εξοπλισμού σας. Επιμορφώνονται, εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται από ττους ειδικούς μας που συμμετέχουν στην κατασκευή του εξοπλισμού σας.

 • Απολαμβάνετε κορυφαίας ποιότητας τεχνικές υπηρεσίες από τεχνικούς που εκπαιδεύονται στο εργοστάσιο και πιστοποιούνται από τη Nilfisk
 • Οι εξωτερικοί τεχνικοί μας πιστοποιούνται από τη Nilfisk ώστε να διασφαλίζεται η σταθερή ποιότητα service σε ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυό μας
 • Οι τεχνικοί μας κάνουν πολύ περισσότερα από το να επισκευάζουν απλώς μηχανήματα – παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και καθοδήγηση για βέλτιστη λειτουργία και καλύτερα αποτελέσματα
 • Το παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης που διαθέτει η εταιρεία μας βασίζεται στην τεχνογνωσία 114 ετών και στην τεχνική εξειδίκευση

Εύκολη ψηφιακή υποστήριξη

Μία έξυπνη λύση

Οι ψηφιακές λύσεις της Nilfisk περιλαμβάνουν 2 βασικά εργαλεία, για να απολαμβάνεται μια μοναδική εμπειρία τεχνικής υποστήριξης.

 1. ServiceMax, ένα κορυφαίο στην αγορά ψηφιακό σύστημα, που βοηθάει τoυς τεχνικούς μας να εργάζονται ταχύτερα – και πιο έξυπνα, παρέχοντας πρακτικές αναφορές για τον πελάτη, για πλήρη διαφάνεια απόδοσης και κόστους, πλήρη επισκόπηση των συμβάσεων, των χρονοδιαγραμμάτων, και των εξαρτημάτων. Μας δίνει την δυνατότητα έγκαιρης επικοινωνίας μαζί σας για την επίτευξη της καλύτερης εξυπηρέτησης σας.
 2. Nilfisk App, για έξυπνη διαχείριση του στόλου σας, διευκολύνοντας την παρακολούθηση της απόδοσης των μηχανημάτων σας:
  • Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα καθαρισμού των συνδεδεμένων προϊόντων σε πολλαπλές τοποθεσίες και τα χρονοδιαγράμματα προτάσεων service
  • Μπορείτε να έχετε μια απομακρυσμένη επισκόπηση 24/7 για τον συνδεδεμένο εξοπλισμό, με μετατροπή των δεδομένων απόδοσης σε χρήσιμες πληροφορίες για βελτιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας, βελτίωση της παραγωγικότητας και αύξησης της κερδοφορίας.
illustration

Παγκόσμια εμβέλεια, τοπική παρουσία

Η Nilfisk είναι μια πολυεθνική εταιρεία, αλλά είμαστε περήφανοι για την επίλυση των τοπικών προκλήσεων. Η εταιρεία διαθέτει τμήμα τεχνικής υποστήριξης που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, από πιστοποιημένους τεχνικούς.

800

ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

75.000

ΠΕΛΑΤΕΣ

125.000

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος λειτουργίας είναι σημαντικός και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, ανεξάρτητα από την δραστηριότητα σας.

Ως συνεργάτης σας, βλέπουμε την επιτυχία σας σαν να είναι δική μας.