Soluții de curățenie autonome | Nilfisk

Vă rugăm să completați formularul, și vom reveni la dvs cât mai curând posibil.

Pentru a vă procesa solicitarea, este posibil ca Nilfisk să trebuiască să partajeze datele dvs. cu alte companii din grupul Nilfisk la nivel global. Prin trimiterea solicitării dumneavoastră de mai jos, sunteți de acord ca Nilfisk A/S și afiliații săi relevanți la nivel global să partajeze și să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă adresa solicitării, inclusiv trimiterea datelor dumneavoastră în afara Spațiului Economic European (SEE), dacă este necesar.

Spinner

ARTICOL

Îmbunătățiți-vă rezultatele de curățare prin curățarea autonomă

Modul în care facem curățenie se schimbă pentru persoanele care lucrează pentru a păstra curate și sigure spațiile, de exemplu, magazine alimentare, aeroporturi, școli, depoziteși unități medicale.

Profesioniștii și echipele care se ocupă de curățenie au nevoie de uneltele și echipamentele potrivite pentru a le permite să curețe eficient, eficace și în siguranță.

De aceea, mai multe instituții, spitale, școli și companii întâmpină cu bucurie sosirea mașinilor de spălat-aspirat autonome în parcul lor de curățenie.

Descărcați cartea noastră pe suport electronic

Tehnologia robotică transformă modul în care facem curățenie

Sunteți pe cale să obțineți acces la informații interesante despre modul în care roboții ajută companiile să rezolve
problemele în timp ce creează valoare. Completați formularul de mai jos și începeți să aflați mai multe despre încorporarea mașinilor de curățenie autonome în operațiunile dvs. generale de curățenie.

Cobot Thumbnail

Beneficiile soluțiilor de curățenie autonome

Modul în care facem curățenie este mai important ca niciodată. Curățenia autonomă oferă cea mai bună opțiune pentru ca personalul de curățenie să efectueze aceste sarcini în mod eficient, eficace și în siguranță.

Curățenie eficientă

Curățarea pardoselii este o activitate importantă - chiar și utilizând o mașină de spălat-aspirat condusă, această activitate poate dura câteva ore. Când puneți o mașină autonomă la lucru, eliberați echipa de curățenie pentru a aborda alte sarcini importante, cum ar fi dezinfectarea clanțelor ușilor, a întrerupătoarelor de lumină, a echipamentelor de iluminat din toalete și a altor suprafețe atinse frecvent.

Curățare eficace

Soluțiile autonome de curățare pot furniza în mod consecvent o acoperire a suprafeței cuprinsă între 98 și 99,5%. Când operatorii folosesc echipamente standard de curățare a pardoselilor, de obicei ratează aproximativ 15% din suprafața care trebuie curățată. Oamenii nu sunt perfecți. În acest caz, soluțiile de curățenie autonome pot fi mult mai eficace pentru a asigura curățarea cât mai temeinică a fiecărei suprafețe.

Curățare sigură

Soluțiile de curățare autonome pot reduce semnificativ și pot chiar elimina timpul necesar pentru personalul de curățenie în zonele în care pot exista germeni potențial nocivi. Trebuie doar să introduceți comenzile de curățare, iar mașina va curăța ruta dorită de fiecare dată, fără a fi necesară interacțiunea umană. Mașinile de curățat autonome vă informează și când mașina are nevoie de asistență, asigurându-vă că toate nevoile dvs. de curățenie sunt, și acestea, respectate.

Caracteristici pe care să le căutați într-o soluție de curățare autonomă

Mașinile de spălat-aspirat autonome sunt echipamente avansate, care utilizează cea mai recentă tehnologie robotică.

Iată cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le căutați când evaluați mașini autonome pentru a sprijini curățarea în scopul controlului infectării:

1. Certificare de terță parte privind siguranța

Mașinile de curățare autonome sunt concepute pentru a funcționa în medii complexe
în care se află persoane și alte obstacole care ar putea afecta siguranța. Asigurați-vă că mașina dvs. deține o certificare de terță parte și respectă standardele de siguranță aplicabile în jurisdicția dumneavoastră.

2. Programare simplă și flexibilă a traseului

Diferitele soluții autonome vă permit să programați traseele de curățenie în moduri diferite.
Pentru a asigura o curățare completă de fiecare dată, alegeți o mașină care poate calcula și executa traseul optim de curățare pentru a asigura acoperire și eficiență maxime. Deoarece configurația fizică a spațiului care urmează să fie curățat se poate schimba, selectați o mașină care le permite operatorilor să programeze cu ușurință un traseu nou pe cont propriu, în loc de a apela la un inginer.

3. Capacitatea de a stoca mai multe trasee de curățare pentru aceeași zonă

Căutați o mașină care vă permite să stocați și să rulați mai multe trasee de curățare, întrucât poate fi necesar să curățați anumite secțiuni ale pardoselii, precum intrările și suprafețele cu trafic intens, mai
mult decât altele. Această caracteristică face ca operarea mașinii să fie mai eficientă dacă aveți mai mulți operatori care curăță aceeași suprafață în schimburi.

4. Abilitatea de a regla nivelul de curățare pentru diverse zone

Suprafețele pe care trebuie să le curățați mai frecvent pot necesita o curățare mai riguroasă. Soluțiile autonome de curățare vă permit să programați diferite setări, cum ar fi nivelurile de substanțe chimice, presiunea pe suprafață, debitul de apă și aspirația pentru curățarea diferitelor
trasee.

5. Un sistem care aplică pe pardoseli exclusiv apă curată

Nu puteți curăța cu apă murdară o pardoseală. Unele soluții autonome au sisteme de filtrare și reciclare a apei la bord, care s-ar putea să nu fie eficiente la filtrarea germenilor. Căutați o soluție autonomă care garantează că pe pardoselă se distribuie exclusiv apă curată.

Curățare autonomă

Ne străduim să sprijinim echipele de curățenie care lucrează neobosit pentru a menține lumea curată și sigură. Pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre autonome, vă rugăm să faceți clic mai jos pentru informații suplimentare.

CURĂȚENIA SE SCHIMBĂ

Sunteți gata să îmbrățișați schimbarea cu noi?
Vizitați site-ul nostru web Clean Is Changing pentru a afla mai multe și a ne însoți în călătorie.