Servicelösningar | Nilfisk Sverige

Supporterar dig på alla nivåer

Många års erfarenhet som branschledare gör oss till en optimal partner för er.

En partner som vet dina behov

Även med den bästa tillgängliga utrustningen så är maximal drifttid det viktigaste för resultatet. Som en servicepartner som tar hänsyn till era prestandakrav och företagsmål har Nilfisk förmågan att leverera konstant mervärde för kunden, uppbackat av kunskap som ackumulerats under årtionden och med fokus på effektivitet inom support.

Service som fungerar på djupet

Nilfisk servicepaket ger många utrustningsfördelar, oavsett om du behöver support för en hel maskinpark eller reservdelar till en enskild enhet – och det är bara början.

all_products
illustration

Våra initiativ inom digitala tjänster undanröjer gissningar inom rengöringsarbetet – stort som smått – och hjälper våra kunder att optimera hur man uppnår sina mål.

Global forskning, lokal närvaro

I nuläget tillhandahåller Nilfisk högkvalitativa supportlösningar till över 75 000 kunder över hela världen, vi genomför över 500 000 servicebesök varje år för att säkerställa optimal prestanda och hålla nere totalkostnaderna för uppemot 125 000 professionella maskiner över hela världen och inom många olika segment.

800

Tekniker

75 K

Kunder

125 K

Maskiner

Genom vårt globala supportnätverk med över 800 Nilfisk-certifierade tekniker, konstant kunskapsdelning och processoptimering, samt åtkomst till högkvalitativa originalreservdelar via strategiskt placerade distributionscentraler är vår målsättning att kunna säkerställa att er utrustning bibehåller den prestanda som ni förväntar er – eller till och med överträffar den – från början till slut.

Som er partner ser vi era framgångar som våra.

Delta i vårt uppdrag att leverera de rengöringslösningar som har hjälpt till att förbättra livskvaliteten för generationer och lär dig mer om hur vi gör detsamma för kommande generationer.