Mobiele hogedrukreinigers voor elke veeleisende taak | Nilfisk

Mobiele hogedrukreinigers

Bij Nilfisk bent u aan het juiste adres voor professionele hogedrukreinigers. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van schoonmaakapparaten voor de commerciële reinigingsmarkt.

Vul a.u.b. het formulier in, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Om uw verzoek te verwerken, kan het nodig zijn dat Nilfisk uw gegevens deelt met andere bedrijven in de internationale Nilfisk Group. Door hieronder uw verzoek in te dienen, stemt u ermee in dat Nilfisk A/S en zijn relevante wereldwijde gelieerde ondernemingen uw persoonsgegevens kunnen delen en verwerken om uw vraag te behandelen, inclusief het verzenden van uw gegevens buiten de Europese Economische Ruimte (EER) indien nodig.

Spinner

MOBIELE HOGEDRUKREINIGERS

- geschikt voor de zwaarste reinigingsomstandigheden in een breed scala aan industriële en commerciële omgevingen

De mobiele hogedrukreinigers van Nilfisk kunnen zelfs de moeilijkste omstandigheden aan. U kunt op een mobiele hogedrukreiniger van Nilfisk vertrouwen bij een brede reeks toepassingen, waaronder in de landbouw, auto-industrie, bouw, verhuurbedrijven, voedselindustrie en productie en opslag.

Industriële hogedrukreinigers van Nilfisk bieden een krachtige hogedrukreiniging met een hoge efficiëntie en lagere emissies en brandstofkosten. De productlijn omvat zowel koud- als warmwaterhogedrukreinigers voor al uw behoeften.

Mobile High Pressure Washer MC4M
MOBIELE HOGEDRUKREINIGERS

Maak kennis met ons productassortiment


Mobiele koudwaterhogedrukreinigers
MOBIELE KOUDWATERHOGEDRUKREINIGERS

Hier vindt u het volledige overzicht mobiele koudwaterhogedrukreinigers van Nilfisk.
Mobiele warmwaterhogedrukreinigers
MOBIELE WARMWATERHOGEDRUKREINIGERS

Warmwaterhogedrukreinigers van Nilfisk zijn betrouwbare en efficiënte reinigingsproducten. Zoals u gewend bent van Nilfisk.

Voordelen

Hogedrukreinigers met hoge duurzaamheid
Nilfisk combineert een ongeëvenaarde levensduur, hoge reinigingsprestaties en optimale ergonomie voor de meest veelzijdige en betaalbare serie mobiele hogedrukreinigers op de markt. Van machines voor hogedrukreiniging met lage intensiteit tot industriële hogedrukreinigers voor intensief gebruik met een ongeëvenaarde levensduur en kwaliteit.

Betere reinigingsprestaties
De serie industriële hogedrukreinigers van Nilfisk biedt verschillende druk-/wateropbrengst varianten voor verschillende schoonmaaktaken om optimale reinigingsprestaties te garanderen onder verschillende omstandigheden. Bij dit assortiment zijn wij erin geslaagd om een ongeëvenaard niveau aan efficiëntie en vermogen te combineren en te voldoen aan de nieuwste productiviteitseisen op de markt.

Intuïtieve gebruikersinterface
Met een snelle en eenvoudige installatie en een intuïtieve gebruikersinterface zijn alle mobiele hogedrukreinigers van Nilfisk ergonomisch en gebruiksvriendelijk. Onze tutorials met instructies en montagevideo's zorgen ervoor dat u het maximale uit uw mobiele hogedrukreiniger haalt.

Minder uitvaltijd met de serviceoplossingen van Nilfisk
Nilfisk biedt drie verschillende servicepakketten met de ideale ondersteuning voor hogedrukreinigers en andere machines voor gebruik op elke schaal. Wij zorgen ervoor dat uw hogedrukreiniger klaar is om te presteren wanneer u hem nodig hebt, met maximale prestaties en minimale uitvaltijd.