Service Solutions | Nilfisk

Houd je bedrijf operationeel

Nilfisk Service

Een bezoek van een servicemonteur aanvragen

Tel: 036-5460700

Om uw verzoek te verwerken, kan het nodig zijn dat Nilfisk uw gegevens deelt met andere bedrijven in de internationale Nilfisk Group. Door hieronder uw verzoek in te dienen, stemt u ermee in dat Nilfisk A/S en zijn relevante wereldwijde gelieerde ondernemingen uw persoonsgegevens kunnen delen en verwerken om uw vraag te behandelen, inclusief het verzenden van uw gegevens buiten de Europese Economische Ruimte (EER) indien nodig.

Naam (aanvrager)
Naam (contact servicemonteur)
Machine type
Machine type

Bestand bijvoegen:

UPLOAD BESTAND
Spinner

Behoud de verwachte prestaties met Nilfisk Service

Nilfisk Service Solutions zorgen ervoor dat je schoonmaakapparatuur gereed is wanneer je maar wilt, met maximale prestaties en minimale uitvaltijd.

Met behulp van onze ervaren technici kun je schoonmaakwerkzaamheden op de lange termijn tijdens de complete levenscyclus van je apparatuur maximaliseren – en je bedrijf operationeel houden.

1 IMG 7006

Voordelen op lange termijn

Regelmatige service en onderhoud garanderen optimale prestaties tijdens de volledige levenscyclus van je reinigingsmachine.  Een servicecontract maximaliseert en beschermt de waarde van je investering. Tegelijkertijd worden ook de kosten onder controle gehouden – waardoor je profiteert van een hogere ROI.

 • Optimaliseer de uptime met preventief onderhoud, tijdige reparaties en effectief herstel – alles door de mensen die het apparaat hebben gebouwd.
 • Bescherm de waarde van je apparatuur met gedocumenteerde service en gecertificeerde Nilfisk-reserveonderdelen.
 • Houd de onderhoudskosten laag en voorspelbaar, en verleng de levensduur van je apparatuur.

Directe ondersteuning

Precies als het nodig is

Wil je contact opnemen met een Nilfisk servicemonteur? Wij staan graag voor je klaar.

 • Ontvang contactgegevens van de dichtstbijzijnde, door Nilfisk gecertificeerde servicemonteur
 • Krijg een nauwkeurige prognose over de verwachte aankomst van de servicemonteur.
 • Met direct advies en ondersteuning om minder ernstige problemen op te lossen.

Onze Service Solutions

Kies voor volledige ondersteuning door ons

Nilfisk biedt vier verschillende servicepakketten met de ideale ondersteuning op elke schaal. Elk pakket profiteert van de inzet van Nilfisk-gecertificeerde servicemonteurs en originele reserveonderdelen uit onze eigen magazijnen. Zo kun je de onderhoudskosten beheersen en waarborgen we de prestaties die je van Nilfisk-apparatuur mag verwachten.

Met behulp van een lid van het Nilfisk Serviceteam kun je makkelijk bepalen welk Nilfisk Service-aanbod het beste past.

Kwaliteitsservice – afgestemd op je behoeften.

Vergelijk alle Service Solutions

Nilfisk heeft vier Service Solutions, elk met een uniek aanbod. Ontdek met welke opties je jouw bedrijf operationeel houdt.

De voorwaarden en bijzonderheden van elk element dat in onze Nilfisk Service Solutions is opgenomen, kunnen afhankelijk zijn van lokale beschikbaarheid.

Servicemonteurs om op te vertrouwen

Een partner die altijd voor je klaar staat

Als vertegenwoordigers van een marktleider met tientallen jaren ervaring beschikken de servicemonteurs van Nilfisk over de kennis en de middelen om de hoge prestaties te handhaven tijdens de volledige levenscyclus van je apparatuur. Ze zijn opgeleid, getraind en gecertificeerd door dezelfde experts die je apparatuur hebben gebouwd.

 • Profiteer van hoogwaardige service van servicemonteurs die in de fabriek zijn opgeleid en gecertificeerd door Nilfisk.
 • Externe technici zijn gecertificeerd door Nilfisk om een consistente servicekwaliteit te garanderen in ons volledige wereldwijde netwerk.
 • Onze servicemonteurs doen meer dan alleen repareren – ze leveren nuttig inzicht en bieden begeleiding voor een betere werking en resultaten.
 • Ons wereldwijde ondersteuningsnetwerk is gebaseerd op 114 jaar kennis van de branche en technische expertise.

De eenvoudigste vorm van digitale ondersteuning

Een slim fundament om uitgekiend te werken

Bij Nilfisk profiteer je van 2 belangrijke digitale tools die toegang bieden tot eersteklas service.

 1. ServiceMax, een toonaangevend digitaal systeem, helpt onze servicemonteur sneller en slimmer te werken en biedt bruikbare rapportage- en kostenoverzichten. Voor volledige transparantie van prestaties en kosten, een overzicht van contracten, planning, onderdelen en processtatus, zodat we proactief met elkaar kunnen communiceren en de beste responstijden bieden.

 2. Nilfisk App biedt een slimmer Fleet Management, waardoor je de operationele prestaties makkelijk kunt volgen:
  • bewaak de schoonmaakactiviteit van gekoppelde producten op meerdere locaties, schema's en onderhoudsadviezen.
  • Je kunt een overzicht op afstand krijgen van de prestaties van je apparaten en dit 24/7 omzetten in bruikbare gegevens voor optimale uptime, hogere productiviteit en meer rendement.
illustration

Wereldwijd bereik, lokale aanwezigheid

Nilfisk is een wereldwijde onderneming en we zijn er trots op dat we lokale uitdagingen kunnen oplossen – ook die van jou. Ons bedrijf heeft een trotse geschiedenis van eersteklas service, geleverd aan klanten over de hele wereld door gecertificeerde Nilfisk servicemonteurs.

800

TECHNICI

75.000

KLANTEN

125.000

MACHINES

We weten hoe belangrijk uptime is en we zijn vastbesloten om te helpen jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken, hoe groot je bedrijf ook is.

Als partner staat het succes van jouw bedrijf voor ons voorop.