Optimaliser gulvrengjøringen | Nilfisk
NO 2023 Floorcare Hero

Bruk en gulvvasker

Optimaliser
Rengjøringen

Vennligst fyll ut skjemaet, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Spinner

OPTIMALISER RENGJØRINGEN

Finn ut mer om hvordan gulvvaskemaskiner kan forenkle og optimalisere rengjøringen her.

LAVERE KOSTNADER

Å holde energi- og ressursforbruket nede er viktigere enn noensinne, spesielt i disse utfordrende tidene. Det er vår oppgave å redusere rengjøringskostnadene uten at det går på bekostning av effektiviteten og resultatet.

VI KAN HJELPE DEG MED Å:

  • bruke opptil 40 % mindre vann, 60 % mindre rengjøringsmiddel og opptil 20 % mindre energi når du bruker gulvvaskemaskinen.
  • forlenge levetiden til rengjøringsmaskinene dine med regelmessig service for å minimere kostnadene.
  • oppnå mer effektive rengjøringsprosesser.
Savemoney Sustainablecleaning

Ønsker du personlig rådgivning?

Våre fagfolk har gjennomført interne tester knyttet til hvordan du kan spare vann, redusere behovet for rengjøringsmiddel og senke energiforbruket ved hjelp av Nilfisks gulvvaskemaskiner.

Vi er klare til å møte deg for å demonstrere hvordan vi kan hjelpe din virksomhet på veien mot billigere og mer bærekraftig rengjøring.

Sjekk ut nye SC4000!

Les mer om vår splitter nye sitte-på gulvvasker her.

Vi støtter deg hele veien

Nøkkelen til kostnadseffektiv rengjøring er godt vedlikehold. Med godt vedlikehold varer maskinen år etter år og du vil få maksimalt utbytte av investeringen din.

Hos oss får du ikke kun en maskin med intelligente funksjoner. Du får også et støtteapparat i form av serviceavtaler tilpasset nettopp ditt behov. Finn ut mer om hvilken serviceavtale som er riktig for deg ved å kontakte oss her.

Forleng levetiden

Dersom du bytter ut tilleggsutstyr med jevne mellomrom og sørger for regelmessige servicebesøk kan du øke levetiden til gulvvaskeren din betydelig.

NO 2023 Floorcare service img