Persondata politik | Nilfisk officielle hjemmeside

Persondata politik

Vælg produkttype
Nilfisk til din virksomhed
Nilfisk til dit hjem

PERSONDATA POLITIK

Dit privatliv – det er meget vigtigt for os at beskytte dine personoplysninger og dit privatliv. Vi har forpligtet os fuldt ud til at respektere og beskytte dine personoplysninger. I denne politik om beskyttelse af personoplysninger beskriver vi praksis i forbindelse med indsamling, brug, opbevaring og videregivelse af personoplysninger. Den dataansvarlige for behandlingen er Nilfisk A/S, og begrebet "websteder" henviser samlet til www.nilfisk.com såvel som til andre websteder, hvorfra Nilfisk-koncernen driver virksomhed. Vores politik om beskyttelse af personoplysninger informerer dig også om dine rettigheder og om, hvordan loven beskytter dig.


DINE RETTIGHEDER SOM FØLGE AF, AT VI OPBEVARER DINE PERSONOPLYSNINGER

Når som helst, mens vi er i besiddelse af eller behandler dine personoplysninger, har du ret til:

  • Indsigt i dine oplysninger – du har ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig.
  • Berigtigelse af oplysninger – du har ret til at få rettet oplysninger, som vi har om dig, og som er ukorrekte eller ufuldstændige.
  • Sletning af dine oplysninger – under visse omstændigheder kan du bede om, at de oplysninger, vi opbevarer om dig, slettes fra vores optegnelser. Hvis vi er juridisk forpligtede til at opbevare oplysningerne, eller hvis det er umuligt eller uforholdsmæssigt vanskeligt at slette dem, sletter vi dem ikke, men vi gemmer dem kun, så længe det er nødvendigt, og vi har tidsbegrænsninger på vores datasystemer.
  • Begrænsning af behandlingen af oplysninger – hvis visse betingelser er opfyldt, har du ret til at begrænse behandlingen af dine oplysninger.
  • Overførsel af oplysninger – du har ret til at få overført de oplysninger, vi har om dig, til en anden organisation.
  • Indsigelse mod behandling – du har ret til at gøre indsigelse mod visse typer af behandling af dine personoplysninger, f.eks. direkte markedsføring.
  • Indsigelse mod automatiseret behandling, herunder profilering af data – du har også ret til at slippe for, at en computer træffer direkte beslutninger om dig (dette omfatter ikke generel markedsføring baseret på din alder eller dit køn).
  • Retlig prøvelse – hvis vi afviser din anmodning om indsigt i dine oplysninger, vil vi begrunde afslaget. Du har ret til at klage.

Vi er ikke ansvarlige for websteder, der ikke ejes eller kontrolleres af os, f.eks. sociale medieplatforme/-tjenester. Vi opfordrer dig til at være opmærksom på og læse disse websteders politik om beskyttelse af personoplysninger, da det er meget sandsynligt, at de indsamler, gemmer, bruger og videregiver dine personoplysninger.


VORES REGLER FOR INDSAMLING AF DATA

Vi respekterer og værdsætter dit privatliv og beder kun om de oplysninger, vi mener, er nødvendige for, at du kan få en fantastisk kundeoplevelse. Når vi indsamler kundedata, sørger vi for følgende:

  • Vi beder om tilladelse til at indsamle data
  • Vi bruger kun oplysningerne til det aftalte formål og i den periode, det er nødvendigt
  • Vi vil som minimum overholde den lokale databeskyttelseslovgivning i det land, hvor vi leverer en service til dig via vores hjemmeside eller vores applikationer
  • Vi opbevarer oplysninger, som vi er juridisk forpligtet til at gemme
  • Vi forklarer, hvorfor vi har brug for oplysningerne, og hvordan vi vil bruge dem
  • Vi kontrollerer og opdaterer jævnligt oplysninger om beskyttelse af personoplysninger
  • Vi deler ikke oplysninger med nogen, medmindre vi har en lovlig eller legitim grund til det, eller vi har tilladelse fra dig.


DE OPLYSNINGER, VI INDSAMLER

Vi indsamler dine personoplysninger og anonyme oplysninger om dig, når du besøger et af webstederne på vores Nilfisk.com-domæne, eller når du bruger en af vores applikationer. Vi modtager også oplysninger via tredjeparter, når du besøger vores side på sociale medier eller kanaler (f.eks. LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram osv.).

De oplysninger, vi kan indsamle, er:

  • Registreringsoplysninger, som vi bruger til at hjælpe dig med at oprette en konto (f.eks. navn, land, køn, fødselsdato, e-mailadresse, brugernavn og adgangskode).
  • Betalings- eller transaktionsdata, som vi bruger, når du køber produkter eller bruger onlinetjenester (f.eks. postadresse, telefonnummer eller betalingskortnummer).
  • Lokationsdata eller din IP-adresse, som vi bruger til at give dig relevant lokalt onlineindhold baseret på, hvor du befinder dig.
  • Oplysninger, du deler på vores fora eller via vores applikationer
  • Oplysninger, du sender til en enkeltperson eller gruppe ved hjælp af vores besked-, chat- eller posttjenester
  • Oplysninger, du afgiver, når du bruger vores egne onlinekanaler eller tredjepartskanaler, eller hvis du knytter din Nilfisk-konto til en tredjepartsplatform.


DERFOR SKAL VI BEHANDLE DINE PERSONOPLYSNINGER

Udtrykket "behandling af personoplysninger" omfatter, at vi indsamler, gemmer, bruger, deler og sletter de oplysninger, vi modtager fra vores kunder og onlinebrugere af vores websted. Når du deler dine personoplysninger med os, behandler vi dem i henhold til denne privatlivspolitik.

Vi er nødt til at behandle dine personoplysninger, så:

  • Vi kan give dig den bedste onlineoplevelse på tværs af vores platforme
  • Vi kan skræddersy kommunikation til dine behov og ønsker
  • Vi kan bede om feedback om vores tjenester via spørgeskemaer og undersøgelser
  • Vi kan tilbyde relevante markedsføringsoplysninger om vores produkter.
  • Vi kan sende oplysninger, vores kunder beder om, og besvare spørgsmål fra kunder
  • Du kan købe produkter i vores netbutik
  • Du kan bruge de Nilfisk-oplevelser, vi tilbyder online/offline
  • Du kan oprette konti/tilmelde dig tjenester
  • Du kan dele oplysninger på tværs af vores fora/platforme

Når du besøger vores onlinekanaler, eller når du bruger tredjepartswebsteder eller -platforme, anvender vi teknologier som cookies, flash-cookies og pixels til at behandle dine personoplysninger med.

Vores cookie-politik indeholder flere oplysninger, herunder oplysninger om, hvordan du sletter cookies, der oprettes på din enhed, og hvordan du forhindrer dem i overhovedet at blive oprettet. Vær opmærksom på, at hvis du aktiverer en funktion, der forhindrer oprettelse af cookies på din enhed, vil nogle af vores tjenester og funktioner på webstedet ikke længere fungere.


HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Generelt opbevarer vi dine personoplysninger, så længe din konto er aktiv, eller så længe det er nødvendigt for at yde en service over for dig. Hvis du ønsker at lukke din konto, eller at vi skal slette dine oplysninger, gemmer vi kun oplysninger, som vi er nødt til at opbevare af juridiske årsager, for at løse tvister eller for at håndhæve vores aftaler.

Bemærk venligst:

  • Vi gemmer dine personlige oplysninger (e-mail, navn, telefon nummer mv.), så længe vi er i kontakt med dig om vores produkter og tjenester, eller indtil du pålægger os at slette dine oplysninger, eller hvis der foreligger et juridisk stridsmål i forhold til dig, hvorefter oplysningerne slettes eller anonymiseres.
  • Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, vi har om dig, bedes du klikke her og udfylde formularen, så vi kan identificere dig og finde dine oplysninger. Hvis der er fejl i de oplysninger, vi har om dig beder vi dig informere os om det, hvorefter vi vil rette dem.
  • Hvis du ønsker, at vi sletter dine oplysninger i vores system, bedes du klikke her.

Klik her for at læse Nilfisk’s meddelelse til sine forretningspartnere om beskyttelse af persondata.

 
VORES COOKIEPOLITIK

Cookies er små datafiler, som din browser opretter på din computer eller enhed. En cookie indeholder eller indsamler ikke oplysninger i sig selv. Men når den læses af en server via en webbrowser, kan den hjælpe et websted med at levere en mere brugervenlig service – for eksempel ved at huske loginoplysninger og indstillinger/præferencer for webstedet.

Som de fleste websteder indsamler vores onlinekanaler/-applikationer (apps) visse oplysninger (f.eks. IP-adresser, browsertype, internetudbyder, browserhistorik, operativsystem, dato- og tidsstempler og clickstream-data). Disse oplysninger knyttes ikke til andre oplysninger, som vi indsamler om dig, medmindre du har givet samtykke hertil.

Både vi og vores tredjepartspartnere, der leverer sporingsfunktioner, bruger browserlagring, applagring, cookies, pixels, scripts og tags til at analysere tendenser, administrere webstedet, spore brugernes bevægelser gennem webstedet og indsamle overordnede demografiske oplysninger om vores brugerbase. Du kan finde flere oplysninger om cookies i vores cookiepolitik.


OVERFØRSEL, OPBEVARING OG BEHANDLING AF DATA

Da vi er en global virksomhed, kan det ske, at vi overfører dine personoplysninger til individuelle datterselskaber i Nilfisk-koncernen eller tredjeparter rundt om i verden med de formål, der er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger.

Når dine personoplysninger overføres, gemmes eller behandles af os eller af virksomheder, der udfører sådanne opgaver på vores vegne, tager vi rimelige skridt til at beskytte dine personoplysninger.


LOKALE LOVKRAV

Som global organisation ønsker vi at sikre, at vi som absolut minimum lever op til de standarder for databeskyttelse og -sikkerhed, der er beskrevet i EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Denne standard anvender vi overalt i verden, hvor vi indsamler, opbevarer og bruger dine personoplysninger, og/eller hvortil vi overfører dine personoplysninger. Hvis de lokale lovkrav på det sted, hvor du befinder dig, er strengere end de regler, der er fastlagt i GDPR, tilpasser vi vores praksis for at sikre, at dine data håndteres og opbevares sikkert hos os, uanset hvor i verden du befinder dig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores politikker, ønsker indsigt i de personoplysninger, der opbevares om dig, eller har bekymringer vedrørende Nilfisks brug af dine personoplysninger.