Lantbruk | Nilfisk
Agri Hero

Works almost
as hard as you do

Vi gör allt vi kan för att göra det snabbare och enklare för dig att
hålla gården ren och dina grödor, boskapen och medarbetarna
friska och säkra.

Så att du kan fokusera på att hålla verksamheten effektiv och lönsam.

WORKS ALMOST
AS HARD AS YOU DO

Vänligen fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

För att kunna behandla din begäran kan Nilfisk behöva dela dina uppgifter med andra företag inom Nilfisk Group. Genom att skicka in din begäran nedan samtycker du till att Nilfisk A/S och dess relevanta, globala dotterbolag kan dela och behandla dina personuppgifter för att hantera din förfrågan, inklusive att vid behov skicka dina uppgifter utanför EES (European Economic Area).

Spinner

Ju renare desto bättre

Renlighet är av yttersta vikt för god hygien och för hälsan hos boskap, för färre infektioner, reducering av kostnader för medicin och bättre ekonomiskt resultat. Välskötta maskiner håller längre och renare gårdar är säkrare.

Vårt stora utbud av mobil utrustning eller för stationär installation, ger den optimala lösningen för gårdens alla rengöringsbehov.

Vi har tillverkat dessa


All rengöringsutrustning du behöver för att snabbt och effektivt rengöra allt från traktorer till lantbruksbyggnader, förvaringsutrymmen och utomhusområden. Plus ett stort urval av lättutbytta arbetsspecifika tillbehör.

Boka en konsultation, utan åtagande

Specialanpassade lösningar

Kontakta oss för mer information om våra specialanpassade lösningar, få en konsultation – utan förpliktelser – av en Nilfisk-expert eller besök någon av våra återförsäljare och låt oss hjälpa dig att hitta den Nilfisk rengöringslösning som passar just din gård.

Skydda dina produkter, personal och verksamhet

Optimera er biosäkerhet med rätt rengöringsprocesser

Att ha kontroll på bakteriella hot mot din lantbruksverksamhet bör alltid vara högsta prioritet, så din utrustning - och hur du använder den - bör vara en hörnsten i god biosäkerhet. Potentiella risker kan uppstå:

  • Under flytt av djur från ett område eller plats till ett annat
  • Från närvaron av vilda djur, gnagare och insekter
  • Från människor, fordon och utrustning - särskilt de som kommer från andra platser
  • Från förorenat foder eller vatten.

Hygienisk rengöring är avgörande för din gårds biosäkerhet, och de bästa resultaten uppnås genom att följa korrekta, exakta processer. Vår breda portfölj av högtryckstvättar, dammsugare och golvvårdsutrustning hjälper dig att göra just detta genom att integreras i ditt kompletta rengöringsprogram för biosäkerhet.

Högtryckstvättar

  • Neutralisera och eliminera djuravfall med hög vattenmängd och högt pumptryck
  • Eliminera fler kontamineringar innan desinficering med hjälp av varmt vatten från högeffektiva pannor
  • Eliminera krav på transport av utrustning och säkerställ kontinuerlig biosäkerhet med stationära högtryckstvättar

Golvvårdsutrustning & dammsugare

  • Säkerställ konsekvent inomhushygien, inkl. omklädningsrum och duschar med ångtvättar och kompakta kombiskurmaskiner
  • Rengör och sanera lantbruks- eller butiksområden med ångtvättar och kombiskurmaskiner som har kemutrustning
  • Säkerställ smuts- och skräpfria utomhusområden mellan stall, ladugård och stior med effektiva och lättanvända sopmaskiner

Tillbehör

Vi erbjuder också ett brett utbud av tillbehör och kem för att minska rengöringstiden, öka uppgifternas flexibilitet och förbättra din biosäkerhetsstandard. Kontakta din Nilfisk-representant för mer information.

Alltid här när du behöver oss

Information om hela Nilfisk-sortimentet för lantbruket

Det finns alltid en Nilfisk-återförsäljare eller representant i närheten som kan förse dig med informationen du behöver för att hålla gården ren. Dessutom kan vi svara på frågor om maskinservice, delar och tillbehör. Om du vill upptäcka hur du kan klara dina utmaningar och göra rengöringsarbetet effektivare – kontakta oss redan idag.