ASISTENȚĂ INSTANTANEE SUNTEM | Nilfisk

Menținerea în funcțiune a activității dvs.

Service-ul Nilfisk

Solicitați o vizită a unui inginer de service

Tel: +40 735 179 372

Pentru a vă procesa solicitarea, este posibil ca Nilfisk să trebuiască să partajeze datele dvs. cu alte companii din grupul Nilfisk la nivel global. Prin trimiterea solicitării dumneavoastră de mai jos, sunteți de acord ca Nilfisk A/S și afiliații săi relevanți la nivel global să partajeze și să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă adresa solicitării, inclusiv trimiterea datelor dumneavoastră în afara Spațiului Economic European (SEE), dacă este necesar.

Nume (solicitare înregistrare contact)
Nume (contact locație)
Tipul mașinii
Tipul mașinii
Spinner

Mențineți performanța pe care o așteptați cu Service-ul Nilfisk

Soluțiile de service Nilfisk vă ajută să vă asigurați că echipamentul de curățare este pregătit să funcționeze oricând aveți nevoie, cu performanță maximă și timp de nefuncționare minim.

Cu ajutorul tehnicienilor noștri calificați, puteți maximiza viabilitatea pe termen lung a operațiunii de curățare pe tot parcursul ciclului de viață al echipamentului – și vă puteți menține afacerea în mișcare.

1 IMG 7006

Beneficii pe termen lung

Lucrările de service și întreținere periodice înseamnă performanțe optime pe întreaga durată de viață a echipamentului.  Un contract de service maximizează și protejează valoarea investiției dumneavoastră, menținând în același timp sub control costurile – îmbunătățind rentabilitatea investiției.

 • Optimizați timpul de funcționare cu întreținere proactivă, reparații la timp și readucere eficientă în stare de funcționare – toate acestea de la persoanele care v-au construit mașina
 • Protejați valoarea echipamentului dumneavoastră prin service documentat și piese de schimb certificate de Nilfisk
 • Păstrați la nivel scăzut costurile de întreținere și extindeți durata de viață a echipamentelor

Asistență instantanee

Suntem acolo când aveți nevoie de noi

Vreți să luați legătura cu un tehnician Nilfisk? Suntem gata să vă ajutăm.

 • Primiţi informaţii de contact pentru cel mai apropiat tehnician certificat Nilfisk
 • Obțineți estimări precise asupra momentului la care vă puteţi aștepta să ajungă tehnicianul
 • Obțineți sfaturi și asistență imediată pentru depanare

Soluțiile noastre de service

Noi vă suntem alături întotdeauna

Nilfisk oferă patru pachete de servicii distincte care asigură suport ideal pentru operațiuni la orice nivel. Fiecare pachet profită de avantajul tehnicienilor certificați Nilfisk și al pieselor de schimb originale de calitate din propriile noastre depozite, ajutându-vă să controlați costurile de întreținere, în timp ce protejați performanța pe care o așteptați de la echipamentul Nilfisk.

Cu ajutorul unui membru al echipei de service Nilfisk, puteți stabili cu ușurință care ofertă de servicii Nilfisk corespunde nevoilor dvs.

Tehnicieni de încredere

Un partener în fiecare etapă

Ca reprezentanţi ai unui lider în industrie, cu decenii de experienţă, tehnicienii Nilfisk deţin cunoştinţele şi instrumentele necesare pentru a menţine performanţele înalte pe parcursul întregului ciclu de viaţă al echipamentului dumneavoastră. Aceștia sunt instruiți, educați și certificați de aceiași experți care au ajutat la construirea echipamentelor.

 • Beneficiați de servicii de calitate superioară de la tehnicieni instruiți din fabrică și certificați de Nilfisk
 • Tehnicieni terți sunt certificați de Nilfisk pentru asigurarea calității constante a service-ului în întreaga noastră rețea globală
 • Tehnicienii noștri fac mai mult decât doar să repare mașini, ei oferă o înțelegere și îndrumare pentru funcționare și rezultate îmbunătățite
 • Asistența noastră globală se bazează pe 114 ani de cunoștințe în industrie și expertiză tehnică

Asistență digitală simplificată

O bază inteligentă pentru operațiuni inteligente

Avantajul digital Nilfisk este reprezentat de 2 instrumente principale, care vă oferă cel mai bun serviciu din clasa sa.

 1. Service Max un sistem digital de top pe piață, îi ajută pe tehnicieni să lucreze mai rapid și mai inteligent, vă oferă raportare și prezentare generală a cheltuielilor pe baza cărora puteți lua decizii, pentru performanțe complete și transparența costurilor, o prezentare generală a contractelor, programării, pieselor și stării procesului și vă permite comunicarea proactivă în cel mai bun timp de răspuns din clasa sa.
illustration

Acoperire globală, prezență locală

Nilfisk este o companie globală, dar ne mândrim cu soluționarea provocărilor locale, inclusiv ale dvs. Compania noastră se mândrește cu o istorie a serviciilor de înaltă calitate oferite clienților din întreaga lume de către tehnicieni certificați Nilfisk.

800

TEHNICIENI

75.000

CLIENŢII NOŞTRI

125.000

MAŞINI

Știm că timpul de funcționare este totul și ne angajăm să vă ajutăm să vă îndepliniți obiectivele de afaceri, indiferent de amploarea operațiunilor dvs.

În calitate de partener, noi considerăm că succesul dumneavoastră este și al nostru.