Soluții de servicii | Site-ul oficial Nilfisk

Vă sprijină la orice nivel

Anii de experiență de top în industrie ne transformă în partenerul ideal.

Un partener care vă cunoaște nevoile

Chiar și având la dispoziție cel mai bun echipament, timpul maxim de funcționare face parte din rezultatele afacerii. În calitate de partener de servicii care ține cont de cerințele dumneavoastră în privința performanțelor și de țintele de afaceri, capacitatea Nilfisk de a furniza consecvent valoare pentru clienți este susținută de decenii de cunoaștere și de angajamentul pentru asistență eficientă, eficace.

Servicii care acționează în profunzime, depășind suprafața

Pachetele de servicii Nilfisk oferă o gamă vastă de beneficii ale echipamentelor, fie că aveți nevoie de asistență pentru o întreagă flotă sau de piese de schimb pentru o singură unitate, iar acesta este doar începutul.

all_products
illustration

Inițiativele noastre din domeniul serviciilor digitale vor ajuta la îndepărtarea incertitudinilor din operațiunile de curățenie, fie acestea de mică sau de mare amploare, și îi vor ajuta pe clienții noștri să optimizeze modul în care își ating obiectivele.

Acoperire globală, prezență locală

Nilfisk furnizează în prezent soluții suport de calitate înaltă pentru mai mult de 75.000 de clienți din întreaga lume, realizând anual mai mult de 500.000 de vizite de service pentru asigurarea performanțelor optime și reducerea costului total pentru mai mult de 125.000 de mașini profesionale, într-o gamă vastă de segmente.

800

Tehnicieni

75K

Clienţii noştri

125K

Maşini

Beneficiind de o rețea de asistență de peste 800 de tehnicieni certificați Nilfisk, partajarea constantă a cunoștințelor și optimizarea proceselor, precum și accesul la piese de schimb de calitate originală prin intermediul centrelor de distribuție poziționate strategic, obiectivul nostru este de a ne asigura că echipamentele noastre mențin așteptările în privința performanțelor, uneori chiar le depășesc, de la început până la sfârșit.

În calitate de partener, noi considerăm că succesul dumneavoastră este și al nostru.

Alăturați-vă în misiunea noastră de a furniza tipul de soluții de curățenie care au ajutat la îmbunătățirea calității vieții mai multor generații și aflați informații suplimentare despre modul în care vom proceda la fel pentru generațiile următoare.