Bedre rengøring | Nilfisk officielle hjemmeside
Hero_FOOD_1920x782px

Bedre rengøring
med henblik på optimal sikkerhed og fødevarekvalitet

Bedre rengøring
med henblik på optimal sikkerhed
og fødevare-kvalitet

Bedre rengøring
med henblik på optimal sikkerhed og fødevarekvalitet

Løsninger, der beskytter hele vejen fra produktion til emballering.
Opnå maksimal produktkvalitet og -sikkerhed med smarte, højtydende rengøringssystemer fra Nilfisk, din leverandør af komplette løsninger og global brancheleder.

Udfyld formularen, så får du svar retur, så hurtigt som muligt.

Spinner

LAD NILFISK HJÆLPE DIG MED AT OVERHOLDE REGLER OG KRAV SAMT FORBEDRE KVALITETEN

De lovgivningsmæssige krav bliver strengere og strengere, og det gør kundernes standarder også. Hvis du vil være sikker på at din produktion opfylder og imødekommer begge, bør du få en GRATIS gennemgang af din virksomhed af en Nilfisk-repræsentant.

  • Få råd om unikke løsninger, som giver dig rengøring, hvor hygiejne og produktkvalitet er i fokus
  • Hør, hvor i din produktion, du kan drage fordel af den nyeste viden og teknologi
  • Oplev, hvordan du proaktivt kan tackle eventuelle udfordringer med overholdelse af regler og krav

Kontakt os ved hjælp af nedenstående formular, så hjælper vi dig med processen, så du opnår endnu bedre sikkerhed på arbejdspladsen, produktkvalitet og resultater.

Bestil en gratis gennemgang af dit site

Spinner
3D Map FOOD RGB
Se, hvordan vi yder beskyttelse fra produktion til emballering
Årtiers samarbejde med større fødevareproducenter har givet Nilfisk ekspertisen til at bidrage inden for en lang række anvendelsesområder forskellige steder i produktionscyklussen. Få mere at vide ved at udforske vores interaktive 3D-kort.
A
A
A
A
A
B
C
D
E
E
F
G
G
H
I
I
I
J
K
A_Floors
Gulve
Nilfisk leverer et komplet udvalg af maskiner til daglig rengøring af gulve.

Til rengøring af kontorer tilbyder vi mindre, lydsvage støvsugere. Ved rengøring af lager og logistik, sørger vores gulvvaskere og fejemaskiner for, at snavs bliver fjernet hurtigt. Det øger sikkerheden på arbejdspladsen og sikrer en optimal hygiejnestandard.

Den rette rengøringsmaskine vælges ud fra størrelsen af det område, der skal rengøres, og den type materiale, der skal fjernes. Hvad angår produktionsområder, er industri- og centralstøvsugere fra Nilfisk, udviklet til hurtig opsamling af alle typer snavs, hvilket giver mulighed for fuld efterlevelse af hygiejnekrav og opnåelse af de sikrest mulige arbejdsforhold.
B_Ovens
Ovne
Når dine ovne rengøres effektivt for brændte brødkrummer, mel eller andre produktionsrester, undgås forurening af produkter. Nilfisk anbefaler industristøvsugere med Nomex®-filtre, der er selvslukkende.

Du har også mulighed for at konfigurere støvsugerne med forskelligt tilbehør, der er specielt beregnet til opsamling af varme materialer.
C_Laboratories
Produktion
Din fødevareproduktion er muligvis klassificeret som et eksplosionssikkert miljø, især hvis produktionen indebærer opsamling af mel, sukker eller andre stoffer, der er klassificeret som brændbare. Når du bruger Nilfisk ATEX-, Hazloc- eller IECEx-certificerede industristøvsugere, øges produktkvaliteten og sikkerheden, samtidig med at du får et rent og behageligt arbejdsmiljø.

Derudover er Nilfisk industristøvsugere udført i en gnistfri konstruktion af rustfrit stål og udstyret med antistatiske slanger, som begge er med til at beskytte operatører mod gnister forårsaget af statisk elektricitet.
D_Overhead
Lofter
Partikler, der samler sig oven på loftsbjælker og andre vanskeligt tilgængelige steder i industribygninger, er ofte årsag til problemer. Når disse partikler drysser ned fra rør eller bjælker under loftet og lander på produktionslinjen eller maskinerne, kan de forårsage tekniske problemer eller endda forurene produkterne.

Det kan være en udfordring at rengøre højt placerede overflader, men med industristøvsugere fra Nilfisk, udføres sådanne opgaver hurtigt og nemt. Vores løsninger omfatter specialiseret, brugervenligt, FDA-godkendt tilbehør, alt farvet i overensstemmelse med det farvekodningssystem, der typisk anvendes i fødevareindustrien.
E_Package-trim
Opsamling af produktions - og emballeringsrester
Nilfisk fremstiller en række forskellige industristøvsugere til opsamling af produktionsaffald, plast, papir og tekstilrester, der afgives af pakke- eller produktionsmaskiner.

Med industristøvsugere slipper du for de konstante driftsstop, der typisk er nødvendige, når skæremaskinerne skal rengøres. Du undgår spredning af affald i arbejdsområdet, og du kan vurdere produktkvaliteten i realtid ved at inddæmme eventuelt fint pulver, der kan udgøre en sundhedsrisiko.
F_Production-lines
Produktionslinjer
Overholdelse af en rengøringsplan er med til at forebygge, at produkter forurenes af brændte krummer, mel og andre produktionsrester – og reducerer spild helt generelt.

Vores serie af trefasede rengøringsmaskiner er en fremragende løsning til at kunne rengøre manuelt på linjerne. Rengøringsprocessen kan også udføres som en uafbrudt cyklus ved at placere sugepunkter langs produktionslinjen og forbinde punkterne til en trefaset industristøvsuger eller et centralt sugesystem.
G_Production-areas
Produktionsområder
Kvaliteten af fødevareproduktionsmiljøet danner grundlaget for at kunne garantere hygiejne og sikkerhed. Rengøring af gulve og produktionslinjer samt alle relevante systemer er en opgave, der er velegnet til vores mobile industristøvsugere.

Du opnår enestående resultater ved også at bruge tilbehøret, som forbedrer både rengøringshastighed og -effektivitet – det tager kun et par minutter, og resultater er synlige med det samme. Til store produktionsanlæg kan et centralt støvsugersystem være den optimale løsning. Det giver mulighed for at flere brugere kan gøre rent samtidig med, at der produceres – og på flere etager.
H_Liquid-recovery
Opsamling af væske
Nilfisk fremstiller industristøvsugere, der er beregnet til rengøring af områder, hvor der skal opsamles væske og faste organiske materialer.

Der er tre umiddelbare fordele: tidsbesparelse, forbedret miljøhygiejne og -sikkerhed og reducerede ressourceomkostninger i forbindelse med vedligeholdelse.
I_Material-conveyance
Transport af materialer
Vores pneumatiske transportører er udviklet til fremføring af både korn og pulver, der afleveres fra bestemte afstande, på forskellige tidspunkter og i forskellige mængder.

Når du bruger pneumatiske transportører, kan du fremføre produktet fra et enkelt sted til flere destinationer samtidigt og omvendt. Hele fremføringsprocessen er hygiejnisk og tager hensyn til dine medarbejdere og arbejdsmiljøet.
J_Washing-of-machinery-vehicles
Rengøring af maskiner/køretøjer
Højtryksrensere fra Nilfisk rengør effektivt udstyr, transportører og tanke. De er hurtige og effektive og ideelle til daglig rengøring af små områder takket være deres kompakte, stærke og pålidelige konstruktion. De kan også bruges til rengøring af containere og gulve i pålæsnings- og aflæsningsområder.

Til større områder er stationære løsninger blevet standard i fødevareindustrien. De skaber fremragende merværdi i forbindelse med rengøringsopgaver i store produktioner, selv under de mest udfordrende forhold. De er også ideelle til rengøring af transportbånd om natten og udgør den perfekte løsning til at sikre hygiejnen indvendigt i kølevogne.
K_Washing-of-machinery-vehicles
Rengøring af maskiner/køretøjer
Højtryksrensere fra Nilfisk rengør effektivt udstyr, transportører og tanke. De er hurtige og effektive og ideelle til daglig rengøring af små områder takket være deres kompakte, stærke og pålidelige konstruktion. De kan også bruges til rengøring af containere og gulve i pålæsnings- og aflæsningsområder.

Til større områder er stationære løsninger blevet standard i fødevareindustrien. De skaber fremragende merværdi i forbindelse med rengøringsopgaver i store produktioner, selv under de mest udfordrende forhold. De er også ideelle til rengøring af transportbånd om natten og udgør den perfekte løsning til at sikre hygiejnen indvendigt i kølevogne.

Download vores gratis e-bog

Find ud af hvordan løsninger fra Nilfisk bidrager til optimal sikkerhed og effektivitet på arbejdspladsen fra start til slut. Udfyld felterne herunder for at downloade vejledningen.

Spinner
Food Ebook Mock Up DK

Find ud af, hvordan vi sikrer kvaliteten

Læs vores guide med applikationer til fødevare-industrien

Når det handler om dine medarbejderes trivsel og dine produkters kvalitet, er det afgørende at have et rent arbejdsmiljø, der er fri for kontaminanter – og det ved Nilfisk, hvordan man opnår.

Download vores anvendelsesvejledning til fødevareindustrien, og find ud af, hvordan Nilfisk-udstyr bidrager til optimal sikkerhed og effektivitet på arbejdspladsen fra start til slut.