Om Nilfisk | Nilfisk

VÅR HISTORIA

Nilfisk grundades i Danmark av P. A. Fisker och H. M. Nielsen, ursprungligen under namnet Fisker & Nielsen. Namnet blev senare ”Nilfisk”, en kombination av de båda grundarnas namn.

Nilfisk grundades med en målsättning att tillverka produkter av högsta kvalitet. Vi har i över 100 år anpassat oss till våra kunders föränderliga behov över hela världen med innovativa lösningar.

Idag erbjuder Nilfisk ett omfattande sortiment av förstklassiga rengöringsprodukter för konsumenter, inklusive högtryckstvättar, våt/torr-dammsugare och dammsugare, samt professionell rengöringsutrustning.

NILFISKS VARUMÄRKESLÖFTE
Cleaning Made Simple

Clever Cleaning

Intuitiva och effektiva apparater utvecklade med fokus på konsumenterna.

STILREN DESIGN

Produkterna ser lika enkla och smarta ut som de är.

PRODUKTER AV HÖG KVALITET

Slitstarka med premiumkänsla, ljud och utseende.

Företagets milstolpar

Teknikens potential genom historien

Som vår tidslinje visar har vi ända sedan 1906 strävat efter att lansera innovativa rengöringslösningar på marknaden och att utöka vår verksamhet för att bli branschledande.

1906

FRÅN DÅ TILL NU

VARUMÄRKEN SOM FÖRLITAR SIG PÅ NILFISK

Nilfisk har genom åren stöttat ett antal viktiga varumärken. Sedan 1969 har Nilfisk levererat rengöringsutrustning till NASA för att avlägsna skadligt damm från rymdfärjorna.

Nasa cleaning rocket in 1970 with high pressure washer

SE VÅR SENASTE TV-REKLAM

NILFISK PÅ TV

”Introducerar en helt ny standard för högtryckstvättar.” I vår senaste Tv-reklam visar vi vårt nya Core-sortiment med högtryckstvättar för konsumenter.

NILFISKS HISTORIA

AFFISCHANNONSER

Ta en titt på våra mest ikoniska affischannonser under de senaste 100 åren. Hur tiderna har förändrats.