Outdoor Teknisk support

Autoriserede teknikere til professionel eftersalgsservice

Kontakt supporter ​​
T: +45 44 10 14 88

E. tst.com@nilfisk-outdoor.com

 

Dag Vilster Petersen
Senior Teknisk Supporter
City Ranger 2250 specialist
Park Ranger 2150 specialist​

  

Thomas Kamp Villadsen
Teknisk supporter
City Ranger 3500/3570 specialist


Ib Englev
Teknisk supportingeniør
Redskabsspecialist

 

 

 


 


 

Som producent støtter vi vores forhandlere, så de altid kan levere grundig service af høj kvalitet og reagere lynhurtigt.​

Samtlige forhandlere har autoriserede Nilfisk Outdoor teknikere, som en gang om året er på tekniske kurser hos Nilfisk Outdoor. Deres tekniske viden om City Ranger 3500, City Ranger 2250, Park Ranger 2150 og alle redskaberne er derfor altid opdateret.

Vores tætte kontakt til forhandlernettet sikrer, at autoriserede teknikere hurtigt kan sendes ud for at løse din opgave - både de akutte opgaver og den løbende vedligeholdelse.

Høj service er naturligvis en integreret del, når du vælger en maskine fra Nilfisk Outdoor maskine - før, under og efter handelens gennemførelse.​

 
 
​​

Autoriserte teknikere for profesjonell ettersalgsservice

Som produsent er vi i kontinuerlig kontakt med våre forhandlere for å sikre at kundene alltid får rask service av høy kvalitet. Vårt nære forhold til forhandlerne sørger for at autoriserte teknikere raskt gir deg den nødvendige service. Service av topp kvalitet er en integrert del av avtalen når du velger en utendørsmaskin fra Nilfisk – før, under og etter transaksjonen.